Elérhetőségek

Láng Pincészet

Cím: 9730 Kőszeg,
Kethelyi út 24.
Telefon:
+3694/367-117
Mobil:
+3630/989-0841
E-mail:
langpinceszet@t-online.hu
További...

További elérhetőségek

Láng Letícia

  • +3630/5527-450
  • langleticia@hotmail.com

Lángné Hódosi Kitti

  • +3630/4383-614
Nyitvatartás

Nyitvatartás

H - P: 08:00 - 12:00 és 13:00 - 17:00

Szo: 08:00-12:00

V: Zárva

 

 Borkóstolás


Borkóstolásra több lehetséges helyszínt ajánlunk Önöknek (előzetes bejelentkezés alapján):

  • A termelői borkimérésünk melletti pincében (Kőszeg, Kethelyi u. 24.), ahol 25-30 főt tudunk fogadni
  • A Kőszegi Borok Házában a belvárosban (Kőszeg, Várkör 54.), ahol a nagyobb létszámú csoportokat látjuk vendégül

Egy klasszikus borkóstoló során a vendégek a régi kapáskocsmák (heurigerek) hangulatát idéző kulturált környezetben ízlelhetik meg Kőszeg jellegzetes borait borkorcsolyával és igény szerint Kőszeg ételspecialitásait. A borkóstoló közben az idelátogatók tájékoztatást kapnak Kőszeg városának bor-kultúrtörténeti sajátosságairól, mintegy virtuális sétát téve a kőszegi borok világában. Összesen 9 fajtánkat tudunk bemutatni Önöknek.
 

Akik az játékosabb borkóstolást kedvelik, azok figyelmébe ajánljuk a borok és ízek összekóstolását, mely során ki-ki a saját ízlése szerint válogathatja össze az adott bor karakterének legmegfelelőbb étket. Meglepő párosítások szoktak születni!

Egyre népszerűbb ajánlatunk a borkóstolás borbírálóként, amikor is a vendégeink szakértő borbírának érezhetik magukat. Bevezetjük Önöket a hivatalos borbírálás szabályaiba, megtapasztalhatják, hogy is működik egy borverseny. A részvevők 20 pontos bírálati lapon értékelik és elemzik borainkat. Ebből mi is sokat szoktunk tanulni!

Mindezeken kívül szezonális jelleggel nyitunk az agroturizmus felé, azaz szüreti időszakban szívesen látunk olyan vendégeket, akik meg szeretnének ismerkedni a szüret és a szőlőfeldolgozás/borkészítés rejtelmeivel. Ez egy egész napos program szokott lenni, friss mustkóstolással, házias ételekkel, igény szerint harmonikaszóval.   

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egy személyre szabott árajánlatot adjunk Önnek.

Egy borkóstolás minimális létszáma: 10 fő
Vissza az előző oldalra!
Láng Pincészet - Magyar